Motorclub Rimo

Rietmolen

www.motorclub-rimo.nl

Zondag 30 april was het weer eens tijd om een mooi ritje te maken.
Op deze mooie zonnige voorjaarsdag waren zo'n 20 leden van onze motorclub op komen dagen om mee te rijden.
Inclusief Bart op zijn nieuwe Speed Triple.

Er was een route uitgezet richting het zuiden door Duitsland. Na de koffie van Cafe van Otten gingen we in 3 groepen op pad.
Via Dinxperlo Duitsland in richting de Rijn. Na daar een stukje dijk te hebben meegepakt ging het richting onze stop.
Bij de pauzeplek bij Road house in Hamminkeln hadden we een mooie tegenvaller. De keuken werd pas om 12 uur geopend,
dus de Strammer Max werd ons door de neus geboord en moesten we het doen met een stukje Apfelkuchen.

Toch mocht het de pret niet drukken en werd de rit spoedig weer voortgezet. Tegen tweeën was iedereen weer veilig thuis
aangekomen in Rietmolen om bij Van Otten nog even na te praten over de mooie rit van vandaag.

Copyright © 2018, Motorclub Rimo. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu