Dagrit zondag 20 augustus

Zondag 20 augustus hebben we met onze motorclub weer een mooie toerrit gereden. Het was perfect weer om te rijden. Er waren een kleine 20 rijders met hun glimmende motoren uitgerukt. In alle vroegte vertrokken we uit Rietmolen voor een rit van zo'n 240 kilometer richting Drenthe. Daar werd in Aalen even gestopt voor een heerlijke Pannenkoek met spek, of iets anders lekkers. Om tegen een uur weer richting huis te gaan.

Onze volgende rit is op zondag 3 september, wanneer we voor het laatst bij ons stamcafé van Otten kunnen vertrekken. 

Avondrit vrijdag 28 juli 2023

Vrijdag 28 juli hebben we weer een mooie avondrit gereden. Het was droog en we reden om 18.30 uur in 3 groepen weg richting noord-oost Twente.

Helaas bleef het niet droog en in de buurt van Denekamp begon het er donker uit te zien en hebben de meeste rijders een nat pak gehaald. Het grootste deel was in ieder geval droog. Rond negen uur was iedereen weer veilig bij van Otten terug.
20 augustus a.s. Is onze volgende rit. 

Dagrit zondag 2 juli 2023

Zondag 2 juli staat er weer een mooie dagrit op het programma. We gaan er van uit dat het weer een beetje meewerkt.
Het routebestand staat alvast bij downloads weer op onze website.

We vertrekken zondag om 9.00 uur bij Café van Otten.

Tot dan.

Moederdagrit zondag 14 mei

Zondag 14 mei hebben we weer  dagrit gereden.

Avondrit vrijdag 21 april

Vrijdag 21 april hebben weer een avondrit gereden. Het was even droog, dus hebben we in 2 groepen een mooi ritje van 85 kilometer gemaakt over Achterhoekse binnenwegen. Net op tijd voor de regen waren we weer terug bij Van Otten.

Onze volgende rit is een dagrit op zondag 14 mei.

  

Eerste motorrit op 2 april

Het "koude" en "natte" winterseizoen is bijna voorbij. Het voorjaar is in aantocht, tijd om weer plannen te maken voor onze motorritjes. 

Op 2 april hebben we onze eerste rit gereden. Een redelijk korte rit van zo'n 120 kilometer. De route is inmiddels op de site geplaatst in het menu downloads. Na de rit hebben we onze jaarlijkse vergadering gehouden, waarin we het programma definitief vaststellen. De voorlopige agenda staat al op deze website.

De volgende rit is een avondrit op vrijdag 21 april  vertrek 18.30 uur  

Soeprit

Zondag 30 oktober hebben we alweer de laatste rit van het seizoen gereden. Het was fantastisch motorweer, een mooi zonnetje.
Niet te warm en niet te koud, zo zou het iedere keer mogen zijn. Wel opmerkelijk, zo laat in het seizoen. En al helemaal geen
snertweer. Toch stond de snert klaar na de rit.

Een mooie korte rit door het Achterhoeks landschap met toch wel weer een mooi aantal deelnemers. Een mooie afsluiting.
Met speciale dank aan Janny van Café van Otten die voor ons de heerlijke soep had gemaakt.

Nu rest alleen nog de feestavond op 9 december als afsluiting van ons (uitgestelde) jubileumjaar

 

 

Motorrit zondag 3 juli

zondag 3 juli hebben we weer een mooie rit gereden. Met 3 groepen gingen we morgens op weg om deze rit door Twente te rijden.
Het weer was goed, dus waren er ook veel wandelaars en fietsers op pad. Altijd even opletten geblazen.
In Langeveen werd even halt gehouden voor een versnapering. Waarna we weer richting Rietmolen gingen.

    

Jubileumrit zondag 12 juni

Op zondag 12 juni 2022 heeft onze jubileumcommissie een toertocht georganiseerd om ons 25 jarig jubileum te vieren. Hiervoor zijn alle leden en oud leden en de naburige motorclubs uitgenodigd.

Er was een rit uitgezet van ongeveer 250 kilometer. 

Het was fantastisch weer, wat helaas niet tot een grote opkomst had geleid. We hadden van onze naburige motorclubs toch wat meer rijders verwacht.

In de route richting Duitsland waren een vijftal biker stops opgenomen.
Op een aantal hebben we halt gehouden om even bij te praten en wat te eten en te drinken. Zo tegen half vier was iedereen weer in Rietmolen aangekomen.

Bij deze willen we de jubileumcommissie nogmaals bedanken voor de organisatie


  

  

 

 

Avondrit vrijdag 10 juni

Op 10 juni a.s. staat er weer een mooie avondrit op het programma.
Het betreft een rit van ruim 100 kilometer door het grensgebied van Nederland en Duitsland.
We vertrekken vrijdag om 18.30 uur bij Van Otten.
De route staat op de site.

Tot vrijdag

Rimo 25 jarig jubileum

In 2022 hebben wij het 25 jarig bestaan van onze motorclub gevierd. Op 22 mei heeft de jubileumcommissie voor een onvergetelijke dag gezorgd.
We werden smorgens ontvangen bij Cafe van Otten voor een ritje. Het bleek een bijzonder ritje. Dit keer niet op onze eigen motoren, maar op een
elektrische scooter. Dat was vast en zeker om ons alvast te laten wennen aan het elektrische tijdperk. De vraag is alleen of onze leden daar naartoe
willen.
Na dit avontuur werden we na de middag verwacht in de Schoppe, alwaar we toegesproken werden door onze voorzitter Harald. Hij hield een mooi
verhaal over de geschiedenis van onze motorclub. Daarna was het woord aan Frank Weeink, verslaggever bij Ziggo voor de moto GP wedstrijden.
Hij hield een mooi verhaal over zijn werk als journalist. Toen was het tijd om even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
We willen hierbij de organisatie bedanken voor deze mooie dag.

Dagrit zondag 15 mei

Zondag 15 mei hebben we weer een mooie dagrit gereden. Met 17 motoren zijn we morgens bij fantastisch weer op pad gegaan.

De rit voerde door de achterhoek richting het Duitse Haltern, alwaar de stop was ingepland. Daar werd een stevige maaltijd geserveerd met 3 gangen.
Daarna konden we onze rit hervatten en tegen half 3 was iedereen weer veilig in Rietmolen. 

Volgende week ons jubileum met een volledig dagprogramma.

 

Jubileumdag zondag 22 mei

Avondrit vrijdag 22 april

Vrijdag 22 april hebben we weer een mooie avondrit gereden.
Onze volgende rit is een dagrit op zondag 15 mei a.s.

Openingsrit 10 april

Zondag 10 april hebben we onze eerste rit van 2022 gereden. De rit was een weekje uitgesteld vanwege de temperatuur, maar veel warmer was het deze zondag ook nog niet. Toch op pad gegaan met enkele die hards. En we hebben toch een mooie rit kunnen rijden van zo'n 130 kilometer door de achterhoek. Na afloop hebben we onze jaarlijkse vergadering gehouden. Het komend seizoen werd doorgesproken en ook de aankomende festiviteiten ivm ons jubileum. De kop is er weer af.