• Weekendrit Sauerland

  Van 8 tot 10 september zijn we weer onderweg geweest voor ons jaarlijks weekendrit naar het Sauerland. Het weer was fantastisch dit keer, een mooie meevaller. We vertrokken vrijdag in verschillende groepen richting Schmallenberg. Een mooie rit, met wel zoals vrijdags vaker een aantal kilometers file. Maar uiteindelijk was iedereen in de avond in het Sauerland aangekomen bij het Landgasthof Nesselbach in Schmallenberg. Daar werd het uiteindelijk nog erg gezellig. Zaterdag bij even zo prachtige omstandigheden, gingen we op pad voor een mooie rit van ruim 350 kilometer. Ook deze werd uitgereden met behulp van sommige handige leden die hun hand niet omdraaien voor een enkele lekke band. In de avond werd weer prettig nagetafeld om zondagmorgen na een uitermate geslaagd weekend weer richting Rietmolen te gaan. Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.

   
 • Dagrit zondag 20 augustus

  Zondag 20 augustus hebben we met onze motorclub weer een mooie toerrit gereden. Het was perfect weer om te rijden. Er waren een kleine 20 rijders met hun glimmende motoren uitgerukt. In alle vroegte vertrokken we uit Rietmolen voor een rit van zo'n 240 kilometer richting Drenthe. Daar werd in Aalen even gestopt voor een heerlijke Pannenkoek met spek, of iets anders lekkers. Om tegen een uur weer richting huis te gaan.

  Onze volgende rit is op zondag 3 september, wanneer we voor het laatst bij ons stamcafé van Otten kunnen vertrekken. 

   
 • Avondrit vrijdag 28 juli 2023

  Vrijdag 28 juli hebben we weer een mooie avondrit gereden. Het was droog en we reden om 18.30 uur in 3 groepen weg richting noord-oost Twente.

  Helaas bleef het niet droog en in de buurt van Denekamp begon het er donker uit te zien en hebben de meeste rijders een nat pak gehaald. Het grootste deel was in ieder geval droog. Rond negen uur was iedereen weer veilig bij van Otten terug.
  20 augustus a.s. Is onze volgende rit. 

   
 • Hotel Rimo weekend 2023

  In september gaan we met zijn allen weer een weekendje naar het Sauerland.

  Het hotel is al geboekt.

  Landgasthof Nesselbach in Schmallenberg
  Nesselbach 1
  57392 Schmallenberg
  telefoon: +49-2975-809790
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Website: www.nesselbachtal.de


   

   
 • Dagrit zondag 2 juli 2023

  Zondag 2 juli staat er weer een mooie dagrit op het programma. We gaan er van uit dat het weer een beetje meewerkt.
  Het routebestand staat alvast bij downloads weer op onze website.

  We vertrekken zondag om 9.00 uur bij Café van Otten.

  Tot dan.

   

In 2022 hebben wij het 25 jarig bestaan van onze motorclub gevierd. Op 22 mei heeft de jubileumcommissie voor een onvergetelijke dag gezorgd.
We werden smorgens ontvangen bij Cafe van Otten voor een ritje. Het bleek een bijzonder ritje. Dit keer niet op onze eigen motoren, maar op een
elektrische scooter. Dat was vast en zeker om ons alvast te laten wennen aan het elektrische tijdperk. De vraag is alleen of onze leden daar naartoe
willen.
Na dit avontuur werden we na de middag verwacht in de Schoppe, alwaar we toegesproken werden door onze voorzitter Harald. Hij hield een mooi
verhaal over de geschiedenis van onze motorclub. Daarna was het woord aan Frank Weeink, verslaggever bij Ziggo voor de moto GP wedstrijden.
Hij hield een mooi verhaal over zijn werk als journalist. Toen was het tijd om even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
We willen hierbij de organisatie bedanken voor deze mooie dag.