• Soeprit

Zondag 30 oktober hebben we alweer de laatste rit van het seizoen gereden. Het was fantastisch motorweer, een mooi zonnetje.
    Niet te warm en niet te koud, zo zou het iedere keer mogen zijn. Wel opmerkelijk, zo laat in het seizoen. En al helemaal geen
    snertweer. Toch stond de snert klaar na de rit.

Een mooie korte rit door het Achterhoeks landschap met toch wel weer een mooi aantal deelnemers. Een mooie afsluiting.
    Met speciale dank aan Janny van Café van Otten die voor ons de heerlijke soep had gemaakt.

Nu rest alleen nog de feestavond op 9 december als afsluiting van ons (uitgestelde) jubileumjaar

• Weekend Eifel

Van 8 tot 10 september zijn we met bijna 20 leden van onze motorclub een weekend naar de Duitse Eifel geweest om aldaar
    wat mooie bochtjes te kunnen rijden. We vertrokken vrijdags in 3 groepen richting Waldhotel MachtmesMuhle nabij Dasburg.

Een gezellig samenzijn op deze mooie locatie. Helaas werkte het weer niet echt mee en hebben we wel wat regen te
    verstouwen gehad, maar er waren ook droge perioden. Vooral zaterdag en zondag viel het best mee. Helaas bracht een valpartij
    van 2 van onze leden op zaterdag een beetje een domper op de dag. Maar al met al een mooi weekend met vele fijne kilometers.

• Weekendrit Eifel

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september gaan we met onze motorclub Rimo weer richting de Duitse Eifel.

We verblijven deze dagen in
    Waldhotel Machtemesmuhle
    54689 Preischeid, Duitsland
    Telefoon: +49 6524 855

We vertrekken vrijdag in 3 groepen vanaf 9.00 uur
    De bagage wordt door Marcel in de bus meegenomen.

De routes staan inmiddels op de website onder downloads Weekendrit Eifel 2022

Overige actuele informatie via de app

• Avondrit vrijdag 2 september 2022

Vrijdag 2 september staat de volgende rit op het programma.

De route is te vinden onder downloads elders op deze website.
    We vertrekken vrijdag om 18.30 uur bij Van Otten

• Motorrit zondag 3 juli

zondag 3 juli hebben we weer een mooie rit gereden. Met 3 groepen gingen we morgens op weg om deze rit door Twente te rijden.
    Het weer was goed, dus waren er ook veel wandelaars en fietsers op pad. Altijd even opletten geblazen.
    In Langeveen werd even halt gehouden voor een versnapering. Waarna we weer richting Rietmolen gingen.

We verblijven deze dagen in
Waldhotel Machtemesmuhle
54689 Preischeid, Duitsland
Telefoon: +49 6524 855

We vertrekken vrijdag in 3 groepen vanaf 9.00 uur
De bagage wordt door Marcel in de bus meegenomen.

De routes staan inmiddels op de website onder downloads Weekendrit Eifel 2022

Overige actuele informatie via de app