• Dagrit zondag 28 juli

  Zondag 28 juli staat er weer een mooie dagrit op het programma. De routebestanden staan klaar op deze website onder downloads.

  We vertrekken zondag om 9.00 uur bij Van Otten.

  Tot dan.

   
 • Bevrijdingsrit

  Zondag 5 mei hebben we op Bevrijdingsdag weer een mooie toertocht gereden met onze collega motorvrienden.

  Er waren zo'n 15 liefhebbers op komen dagen om dit mooie evenement mee te maken. Het miezerde wel een beetje om 9.00 uur toen we vertrokken, maar het werd al snel droog en toen we de grens over gingen was ook de weg droog. Een mooie nieuwe rit richting Dulmen in Duitsland. We kwamen daar allemaal ongeveer tegelijk aan, helaas was er geen plek in de herberg. Ze dachten dat we bij slecht weer niet zouden komen. Blijkbaar kenden ze ons niet.

  Toch konden we op het terras plaats nemen om de innerlijke mens even te versterken. Na deze 15 strammer maxen was het tijd om weer richting huis te rijden. Na een leuke rit was iedereen rond half drie weer veilig thuis alwaar we nog even een drankje hebben gedronken om de rit af te sluiten. 

  De volgende rit is een avondrit op 24 mei a.s.

   

   
 • Openingsrit op 14 april

  Zondag 14 april hebben we weer onze eerste rit van het nieuwe seizoen gereden. Het was eigenlijk best perfect weer voor een ritje. Geen zonnetje maar zeker droog. Aan de opkomst te merken had iedereen er weer zin in om een stukkie te tuffen.

  Rob had een rit niet te lange rit van zo'n 115 kilometer uitgezet door de Achterhoek richting de oevers van de Ijssel bij Bronckhorst. Hoewel ons stamcafé vorig jaar de deuren heeft gesloten, had Harald met de eigenaren toch geregeld dat we van de ruimte gebruik konden maken. Voor koffie en een drankje na de rit werd gezorgd door Petra en Rianne, waarvoor onze dank.

  Na de rit werd nog een korte vergadering gehouden voor de leden om onze planning voor het komend jaar te bespreken.

  We kunnen voor en na de ritten van Rimo in ieder geval gedurende dit jaar gebruik maken van het voormalig Café van Otten. Onze ritten zullen dan ook vanaf daar vertrekken. De ritten zijn bekend en worden op de app en op deze website bekend gemaakt.
  Het weekend is van 6 tot 9 september. Het adres is al bekend. Hotel im Fachwerkhof te Simmerath.

  Aanmelden voor het weekend kan door het voorschot van 120 euro alvast over te maken op onze bankrekening. De contributie blijft ook 30 euro. Bovenstaande betalingen voor het weekend en de contributie graag voor 1 juli overmaken.

  Op 5 mei is onze volgende rit. Tot dan.

   

   
 • Weekendrit Sauerland

  Van 8 tot 10 september zijn we weer onderweg geweest voor ons jaarlijks weekendrit naar het Sauerland. Het weer was fantastisch dit keer, een mooie meevaller. We vertrokken vrijdag in verschillende groepen richting Schmallenberg. Een mooie rit, met wel zoals vrijdags vaker een aantal kilometers file. Maar uiteindelijk was iedereen in de avond in het Sauerland aangekomen bij het Landgasthof Nesselbach in Schmallenberg. Daar werd het uiteindelijk nog erg gezellig. Zaterdag bij even zo prachtige omstandigheden, gingen we op pad voor een mooie rit van ruim 350 kilometer. Ook deze werd uitgereden met behulp van sommige handige leden die hun hand niet omdraaien voor een enkele lekke band. In de avond werd weer prettig nagetafeld om zondagmorgen na een uitermate geslaagd weekend weer richting Rietmolen te gaan. Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.

   
 • Hotel Rimo weekend 2023

  In september gaan we met zijn allen weer een weekendje naar het Sauerland.

  Het hotel is al geboekt.

  Landgasthof Nesselbach in Schmallenberg
  Nesselbach 1
  57392 Schmallenberg
  telefoon: +49-2975-809790
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Website: www.nesselbachtal.de


   

   

Zondag 28 juli staat er weer een mooie dagrit op het programma. De routebestanden staan klaar op deze website onder downloads.

We vertrekken zondag om 9.00 uur bij Van Otten.

Tot dan.