In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, dit jaar op Motorbeurs Utrecht 2020 groots uit in de importeurshal. Na een aantal jaar afwezigheid keren onder andere Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda terug naar Utrecht. Verder kunnen motorliefhebbers op het event terecht bij motormerken Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles. De 36e editie van MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 tot en met 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

In Hal 8 treffen bezoekers in een parade de pronkstukken van de aanwezige merken. In hal 7 is er naast de stands wederom een testparcours, waar mensen een eerste korte dynamische kennismaking met de modellen kunnen beleven. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op het kidsparcours kunnen zij met loopfietsjes van de diverse merken hun motorhart sneller laten kloppen. 

Martine Sterk, Brandmanager Motorbeurs Utrecht: “Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen om de presentatie van de motormerken interactiever te maken en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen. Het belooft een mooie editie te worden!”

Ook Kawasaki is komende editie opnieuw aanwezig. Henk Salomons, Branch Manager Kawasaki Benelux, laat weten: “De nieuwe plannen van Motorbeurs Utrecht zijn erg sterk waarmee deelname voor 2020 een logische keuze is. We hebben als merk meer nieuws dan ooit en gaan daarom groot uitpakken op Motorbeurs Utrecht!”

Motorbeurs Utrecht
In de grootste showroom van Nederland kijken jaarlijks ruim 80.000 bezoekers hun ogen uit. Van de nieuwste modellen tot rijenvol occasions, motorkleding en accessoires; het is er allemaal. Met een uniek aanbod is MOTORbeurs Utrecht de ideale plek om het seizoen af te trappen en je te oriënteren op, of het aanschaffen van, een nieuwe of gebruikte motor, kleding en accessoires. Voor motorliefhebbers blijft een motor kopen speciaal en door een unieke winactie is Motorbeurs Utrecht hier de perfecte plaats voor.

Wat: Motorbeurs Utrecht - Wanneer: donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020 - Waar: Jaarbeurs Utrecht - Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl 

 • Registratie

   

  Nieuwe inloggegevens leden Rimo

  Om ritten te kunnen downloaden voor je TomTom of Garmin moet je je als Rimo lid weer opnieuw aanmelden.

  Doordat onze oude website niet meer bestaat, kun je niet meer met je oude inlognaam inloggen.

  Stuur even mailtje of een app naar Robert, dan krijg je een nieuw account.

   

   

    

   
 • Eerste rit uitgesteld

  De opening van het nieuwe seizoen was voor ons gepland op zondag 5 april.
  Maar ook wij moeten net als veel clubs even een pas op de plaats maken.
  Zodra het mogelijk is gaan we weer een nieuwe planning maken.

  Voorlopig moeten we onze ritjes maar individueel doen of hooguit met één of twee anderen.

   

   

   
 • WELKOM BIJ RIMO


  Motorclub RIMO bestaat uit een aantal motorliefhebbers uit Rietmolen en omgeving, die samen
  regelmatig een motorrit rijden.

  Hieronder Bart in actie op zijn Triumph.

   
 • weekendrit sauerland

  Van 6 t/m 8 september zijn we er met onze club motorrijders weer een weekend tussenuit geweest.
  Vorig jaar zijn we naar het Sauerland geweest in het dorpje Zuschen. Dit jaar gaan we weer naar de Eifel.

   

RIMONIEUWS

 • 25 jaar RIMO

  In 2020 bestaat onze motorclub alweer 25 jaar.Er worden diverse feestelijke activiteiten georganiseerd om dit heugelijke...

 • Snelheid naar 100

  Deze maand: 100 kilometer maximumsnelheid in heel Nederland De maximumsnelheid op autosnelwegen gaat in Nederland vanaf 12...

 • Motorbeurs Utrecht

  Veel nieuwe 2020-modellen op Motorbeurs Utrecht In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24...

JSN Pixel 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework