In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, dit jaar op Motorbeurs Utrecht 2020 groots uit in de importeurshal. Na een aantal jaar afwezigheid keren onder andere Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda terug naar Utrecht. Verder kunnen motorliefhebbers op het event terecht bij motormerken Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles. De 36e editie van MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 tot en met 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

In Hal 8 treffen bezoekers in een parade de pronkstukken van de aanwezige merken. In hal 7 is er naast de stands wederom een testparcours, waar mensen een eerste korte dynamische kennismaking met de modellen kunnen beleven. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op het kidsparcours kunnen zij met loopfietsjes van de diverse merken hun motorhart sneller laten kloppen. 

Martine Sterk, Brandmanager Motorbeurs Utrecht: “Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen om de presentatie van de motormerken interactiever te maken en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen. Het belooft een mooie editie te worden!”

Ook Kawasaki is komende editie opnieuw aanwezig. Henk Salomons, Branch Manager Kawasaki Benelux, laat weten: “De nieuwe plannen van Motorbeurs Utrecht zijn erg sterk waarmee deelname voor 2020 een logische keuze is. We hebben als merk meer nieuws dan ooit en gaan daarom groot uitpakken op Motorbeurs Utrecht!”

Motorbeurs Utrecht
In de grootste showroom van Nederland kijken jaarlijks ruim 80.000 bezoekers hun ogen uit. Van de nieuwste modellen tot rijenvol occasions, motorkleding en accessoires; het is er allemaal. Met een uniek aanbod is MOTORbeurs Utrecht de ideale plek om het seizoen af te trappen en je te oriënteren op, of het aanschaffen van, een nieuwe of gebruikte motor, kleding en accessoires. Voor motorliefhebbers blijft een motor kopen speciaal en door een unieke winactie is Motorbeurs Utrecht hier de perfecte plaats voor.

Wat: Motorbeurs Utrecht - Wanneer: donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020 - Waar: Jaarbeurs Utrecht - Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl 

 • Nieuwe rit op vrijdag 24 juli

  Onze volgende rit is gepland op vrijdag 24 Juli.

  We gaan dan voor een mooie avondrit van rond de 100 kilometer
  Vertrek is dan om 18.30 uur bij Cafe van Otten.

  Tot dan

   
 • Rimo rijders in Oostenrijk

  In Juni zijn we met 10 rijders van onze motorclub naar Oostenrijk geweest. De grenzen waren net weer open dus het kon net.
  Met 2 aanhangers vol motoren gingen we op pad naar Mayrhofen, waar we een week verbleven in het Stoanerhof van Paultje en zijn familie.

  Een mooie locatie waarvan we een aantal mooie ritten hebben gereden. We hebben o.a. de Gross Glockner, de Gerlos Pas, de Brenner en in de Dolomieten gereden.
  Hoewel we hier en daar wat kleine pechgevalletjes hadden onderweg en het weer niet altijd mee werkte, was het een zeer geslaagde week, die zeker voor herhaling vatbaar is.

   

   

   

   

   

   
 • Uitgestelde openingsrit

  Na enige vertraging willen we nu toch weer beginnen met een motorrit met onze club.

  Nu de maatregelen iets zijn verruimd gaan we op zondag 7 juni gaan we onze eerste rit rijden.  Als we allemaal rekening houden
  met elkaar en een beetje afstand in acht houden moet dat lukken.
  We willen een dagrit rijden met aansluitend de vergadering om het komende seizoen te bespreken.

  We vertrekken zondag 7 juni om 9.00 uur bij Van Otten.

  Tot dan

   
 • Festiviteiten Jubileum opgeschoven

  Doordat ook wij ons hebben te houden aan de maatregelen
  om het corona virus te beheersen, hebben we besloten
  de geplande festiviteiten in verband met ons 25 -jarig jubileum
  op de te schuiven naar volgend jaar.

  Het is jammer, maar we hebben wel iets om alvast weer naar uit te kijken.

   
 • Registratie

   

  Nieuwe inloggegevens leden Rimo

  Om ritten te kunnen downloaden voor je TomTom of Garmin moet je je als Rimo lid weer opnieuw aanmelden.

  Doordat onze oude website niet meer bestaat, kun je niet meer met je oude inlognaam inloggen.

  Stuur even mailtje of een app naar Robert, dan krijg je een nieuw account.

   

   

RIMONIEUWS

 • Weekendrit September

  RIMO WEEKENDRIT SEPTEMBER 2020 De weekendrit gaat dit jaar weer richting de Duitse Eifel.We verblijven bij een oude...

 • Motie tegen motorlawaai goedgekeurd door Duitse Bondsraad

  In Duitsland heeft de Bundesrat (Duitse Eerste Kamer) een motie goedgekeurd om het geluidsniveau van overlast gevende...

 • 25 jaar RIMO

  In 2020 bestaat onze motorclub alweer 25 jaar.Er worden diverse feestelijke activiteiten georganiseerd om dit heugelijke...

 • Snelheid naar 100

  Deze maand: 100 kilometer maximumsnelheid in heel Nederland De maximumsnelheid op autosnelwegen gaat in Nederland vanaf 12...

 • Motorbeurs Utrecht

  Veel nieuwe 2020-modellen op Motorbeurs Utrecht In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24...

JSN Pixel 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework