Motorclub Rimo

Rietmolen

www.motorclub-rimo.nl

Vrijdag 11 augustus was het weer tijd om een mooi route te gaan rijden met onze club.
In 2 groepen vertrokken we om eerst een stukje Duitsland aan te doen, daarna verder door de achterhoek.
Een korte rit van ruim 100 kilometer, onder mooie droge omstandigheden.
Het maakte er weer een mooi begin van het weekend van.

Onze volgende rit is op 27 augustus

Zondag 27 augustus was het weer tijd voor een mooie dagrit. Het was perfect weer voor een ritje, zonnig en
niet echt te warm. Met in totaal zo'n 17 leden gingen we op pad in 4 groepen.

We deden in deze rit onderweg alle bergen/heuvels in Overijssel aan. Zoals de Tankenberg, Lemelerberg,
Holterberg, Herickerberg etc. met een korte stop in Geesteren.

Ben had Anouk als extra passagier in de bak, zij heeft onderweg een aantal mooie plaatjes geschoten
voor de website. Er staan meer foto's in het fotoalbum.

Tegen 14.00 uur was iedereen weer terug in Rietmolen, waar we nog even de tijd namen om wat
na te praten bij Van Otten.
De volgende rit is het weekendrit van 8 - 10 september. Mocht er nog iemand mee willen,
meld je dan z.s.m. bij ons.

Het is weer zover. Het weekendrit van Rimo staat weer voor de deur. (vrijdag 8 tot zondag 10 september)

Dit jaar gaan we 3 dagen met 20 enthousiastelingen naar het Sauerland.
We vertrekken vrijdag 8 september in verschillende groepen en op verschillende tijden, dus overleg even
met wie je mee rijdt hoe laat we precies vertrekken.

De routes voor de navigatiesystemen staan elders op deze site klaar voor download.

We verblijven in het volgende hotel:

Hotel Sassor
Berliner Strasse 17
D-35088 Dodenau (Battenberg)

Tel +49 (0)64 52  93 99 39
www.hotel-sassor.de

Tot vrijdag

Van 8 tot 10 september zijn we er met onze motorclub op uit getrokken voor ons jaarlijkse motorweekend.
Dit keer zijn we op bezoek geweest bij hotel Sassor in Dodenau in het Duitse Sauerland. We vertrokken op de
vrijdag in verschillende groepen richting onze oosterburen. De weergoden waren ons helaas niet zo goed gezind
dit weekend. De voorspelling was veel regen en dat klopte aardig. Een viertal leden, onze helden, durfden hun
motor niet eens uit de schuur te halen en reisden met de auto richting Duitsland.

Dus het regenpak mocht zeker aan op weg naar Dodenau. Het was maar enkele momenten droog onderweg,
maar we kwamen wel op tijd aan bij hotel Sassor. En de verzorging was daar goed, dus daarover hadden we
niets te klagen.
Zaterdag voor de verandering nog meer regen, maar de meesten hebben toch wel met plezier een stuk van
de route gereden. Iedereen was wel blij toen ze weer terug waren bij het hotel. De Kachel en BBQ aan, koud
biertje erbij, toen werd het toch weer ouderwets gezellig.

Zondags was het gelukkig droog en hebben we in groepen nog een mooi stukje sauerlandse wegen mee kunnen
pakken. Na laatste stop onderweg, was iedereen rond een uur of vijf weer veilig in Rietmolen aangekomen.
Al met al kijken we toch weer terug op een geslaagd weekend.

Zondag 8 oktober hebben weer een mooi ritje gereden met onze club. Helaas was de opkomst
zeer matig dit keer. We waren in totaal met 6 rijders. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Het was droog en we hebben er een mooi ritje van gemaakt. Dit keer een rit door Overijssel en Drenthe.
Ook konden we mooi nog  de nieuwe bolide van Harald bewonderen.

Het seizoen nadert zo het einde. Er is nog 1 rit te gaan. De zogenaamde soeprit op 29 oktober.

Donderdag 27 april is er de mogelijkheid mee te rijden met de Koningsdag Motorrit van Rimo.

De rit staat open voor iedereen en niet alleen voor Rimo Leden.
Bennie Lansink heeft namens Rimo een rit uitgezet.

De route staat op deze site onder downloads

Het vertrek is donderdag om 13.00 uur bij de DAR/sportcomplex te Rietmolen.

Veel plezier en vergeet niet je fiets te versieren!!

Zondag 2 april hebben we onze eerste rit van het jaar gereden.

Zo'n 20 enthousiaste leden waren op deze mooie vroege voorjaarsdag op komen dagen om mee te rijden.

Rob had een rit uitgezet van ongeveer 150 kilometer door het mooie Gelderse landschap.
De route ging via Winterswijk naar Aalten en Silvolde om daarna weer terug te keren richting Rietmolen.
Tegen half twee was iedereen weer aangekomen bij Cafe van Otten, zodat we begin konden maken met onze jaarlijkse vergaderig.

Harald nam het woord namens het bestuur en de volgende punten werden besproken.

De agenda voor 2017 werd vastgesteld en tevens de datum voor het Weekendrit van 8 tot 10 september

De contributie werd vastgesteld en is met 20 Euro hetzelfde gebleven als vorig jaar.
Deze contributie svp overmaken op het rekeningnummer van Rimo
Ook voor het weekend kun je je alvast aanmelden door 75 euro over te maken op hetzelfde rekeningnummer.

Na de volgende rit op 30 april is er de gelegenheid om otoplastieken aan te laten meten ter bescherming van je gehoor tijdens het motorrijden.
De otoplastieken worden aangemeten door Ben Weites tegen een speciale eenmalige van 65 euro.

Graag wel even aanmelden per email of whatsapp, wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Tenslotte was er nog een oproep om een keer een rit aan te leveren die we kunnen rijden.

Zaterdag 1 april zijn we als motorclub uitgenodigd door de CWPH uit Eibergen.
De CWPH heeft in samenwerking met ons een motorrit georganiseerd van ongeveer 150 kilometer.

Het vertrek / aanmelding is van 13.30 uur tot 14.00 uur bij Motorcentrum Eibergen.
De eindlocatie is het Crossterrein van de CPWH te Holterhoek.

Kosten voor deelname is 5,- euro (Koffie en extra consumptie inbegrepen)
Ook is het mogelijk deel te nemen aan de BBQ na afloop van de rit. De kosten zijn dan 15,- Euro.

Hopelijk kunnen we met een mooi aantal leden van Rimo aan deze rit meedoen.

Meer informatie zie site van de CPWH: http://www.cpwh.nl

Copyright © 2018, Motorclub Rimo. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu