• Motorrit zondag 3 juli

zondag 3 juli hebben we weer een mooie rit gereden. Met 3 groepen gingen we morgens op weg om deze rit door Twente te rijden.
    Het weer was goed, dus waren er ook veel wandelaars en fietsers op pad. Altijd even opletten geblazen.
    In Langeveen werd even halt gehouden voor een versnapering. Waarna we weer richting Rietmolen gingen.

• Jubileumrit zondag 12 juni

Op zondag 12 juni 2022 heeft onze jubileumcommissie een toertocht georganiseerd om ons 25 jarig jubileum te vieren. Hiervoor zijn alle leden en oud leden en de naburige motorclubs uitgenodigd.

Er was een rit uitgezet van ongeveer 250 kilometer.

Het was fantastisch weer, wat helaas niet tot een grote opkomst had geleid. We hadden van onze naburige motorclubs toch wat meer rijders verwacht.

In de route richting Duitsland waren een vijftal biker stops opgenomen.
    Op een aantal hebben we halt gehouden om even bij te praten en wat te eten en te drinken. Zo tegen half vier was iedereen weer in Rietmolen aangekomen.

Bij deze willen we de jubileumcommissie nogmaals bedanken voor de organisatie

• Avondrit vrijdag 10 juni

Op 10 juni a.s. staat er weer een mooie avondrit op het programma.
    Het betreft een rit van ruim 100 kilometer door het grensgebied van Nederland en Duitsland.
    We vertrekken vrijdag om 18.30 uur bij Van Otten.
    De route staat op de site.

Tot vrijdag

• Rimo 25 jarig jubileum

In 2022 hebben wij het 25 jarig bestaan van onze motorclub gevierd. Op 22 mei heeft de jubileumcommissie voor een onvergetelijke dag gezorgd.
    We werden smorgens ontvangen bij Cafe van Otten voor een ritje. Het bleek een bijzonder ritje. Dit keer niet op onze eigen motoren, maar op een
    elektrische scooter. Dat was vast en zeker om ons alvast te laten wennen aan het elektrische tijdperk. De vraag is alleen of onze leden daar naartoe
    willen.
    Na dit avontuur werden we na de middag verwacht in de Schoppe, alwaar we toegesproken werden door onze voorzitter Harald. Hij hield een mooi
    verhaal over de geschiedenis van onze motorclub. Daarna was het woord aan Frank Weeink, verslaggever bij Ziggo voor de moto GP wedstrijden.
    Hij hield een mooi verhaal over zijn werk als journalist. Toen was het tijd om even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
    We willen hierbij de organisatie bedanken voor deze mooie dag.

• Jubileumdag zondag 22 mei

De dagen worden alweer langer, het wachten is tot de temperaturen ook weer wat stijgen.
Dan kunnen we weer gaan rijden, wachten duurt soms lang...